U bent hier

Verzenden en ontvangen

Verzenden
Fantastisch dat u dit Worshipalbum hebt besteld of wilt bestellen. Wij hebben een grote voorraad en streven ernaar de bestellingen – mits voor 16:00 uur besteld – op dezelfde werkdag te verzenden. Zijn de producten niet op voorraad, dan hanteren wij een levertijd van 2 weken in verband met herdrukken van de CD. Dit zullen we uiteraard proberen te voorkomen. Mocht de levertijd hiervan afwijken, dan laten we u dat zo snel mogelijk weten.

Om de verzending zo goed mogelijk te laten verlopen, kunt u ons altijd even mailen met uw vragen. Als u er even niet uitkomt met bestellen of u wilt de exacte levertijd weten, mail ons gerust. We helpen u graag verder.

Retourneren
Wij streven ernaar dat u tevreden aan de slag kunt. Het kan echter altijd gebeuren dat het product niet aan uw wensen voldoet. In dat geval kunt u het product retourneren, mits deze ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend in de originele verpakking zit. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Wij zorgen ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk ontvangt op uw rekening. Mocht er van onze kant een verkeerde verzending gedaan zijn, dan zullen wij uiteraard de verzendkosten vergoeden.

PostNL
Wij maken gebruik van de service van PostNL. PostNL is een bekend Postorder bedrijf in heel Nederland en biedt veel voordelen. Zo zijn er (bijna) in elk dorp en stad een PostNL-loket om uw goederen op te halen (mocht u niet thuis zijn) of uw goederen op een simpele en snelle manier te retourneren.